Львівський портал

Львівщина прощається з трьома полеглими воїнами

У суботу, 3 серпня, Львівщина проводжає в останню путь своїх захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Руслан Сіглаєв

Стриянин. На початку повномасштабного вторгнення Росії добровільно вступив до лав ЗСУ. Був номером обслуги кулеметного взводу другого механізованого батальйону.

Загинув воїн 29 липня під час виконання бойового завдання у Запорізькій області. Йому було 55 років.

Павло-Войтех Домбровський

Народився у Казахстані. Згодом разом із родиною переїхав до села Чернихів, що на Львівщині.

Після 24 лютого 2022 року повернувся з-за кордону та добровільно став на захист Батьківщини. Долучився до 125 окремої бригади територіальної оборони, у складі якої воював на Харківському, Запорізькому та Донецькому напрямку.

За особисті заслуги перед державою нагороджений відзнакою президента «За оборону України» та медаллю «За поранення». Загинув 19 липня при виконанні бойового завдання. Воїну назавжди 45.

Андрій Мишок

Проживав у селі Сілець, що на Червоноградщині. Воював в АТО та ООС. Під час повномасштабної війни повернувся до лав Збройних Сил України. Служив у військовій частині А7392.

Загинув військовослужбовець 19 липня поблизу селища Берестове Харківської області. Йому було 38 років.

Вічна пам’ять воїнам, які загинули, захищаючи Україну!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-03 07:04:56