Львівський портал

Львівщина прощається з чотирма полеглими захисниками

У суботу, 20 липня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Олег Драдрах

Родом із Червоноградщини. Служив у військовій частині 3018 Національної гвардії України. Був командиром відділення правління 1 мінометного взводу 2 мінометної батареї (120мм) 4 батальйону оперативного призначення.

Воїн загинув 17 липня під час виконання бойового завдання поблизу селища Спірне Донецької області. Йому був 31 рік.

Юрій Бучко

Стриянин. У березні 2024 року долучився до лав ЗСУ. Обіймав посаду стрільця-помічника гранатометника. Захисник помер 10 липня у лікарні від отриманих на фронті поранень. Йому був 41 рік.

Радислав Філін

Народився у місті Костянтинівка Донецької області. Проходив військову службу у Національній гвардії. З 2014 року воював в АТО, зокрема брав участь у звільненні Маріуполя та Словʼянська.

У 2016-му обороняв територіальну цілісність держави на Луганському напрямку в складі 93 ОМБр «Холодний Яр». Опісля служив у десантно-штурмових військах. Був інструктором з бойової підготовки. Загинув військовослужбовець 5 липня поблизу населеного пункту Білогорівка на Луганщині. Йому було 29 років.

Василь Даскало

Житель села Лівчиці Гніздичівської громади. У травні 2023 року вступив до лав Збройних Сил. Воював у складі 6 окремого стрілецького батальйону. Помер 19 липня під час лікування.

Вічна пам’ять усім захисникам, які загинули за Україну!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-20 07:36:42