Львівський портал

Львівщина прощається з чотирма Героями

10 вересня Львівщина прощається із чотирма Героями, які загинули захищаючи Україну. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Микола Волошин

Воїн народився у Стебнику. Працював у санаторії «Шахтар». Микола долучився до лав Збройних Сил України з 25 січня 2024 року. Був навідником-оператором 2 механізованої роти військової частини А0372. Загинув 27 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в Курській області.

Василь Кудерявець

Житель села Єлиховичі Золочівського району. Воїн був начальником групи радіоелектронної боротьби штабу військової частини А7076.

Загинув 3 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання у Кореневському районі на Курщині. Захиснику було 54 роки.

Федір Бондарчук

Проживав у селі Подорожнє Журавненської громади. Був водієм протитанкового відділення десантно-штурмового батальйону. Загинув під час виконання бойового завдання 9 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області. Воїну було 35 років.

Тарас Фолюш

Народився у Львові. Згодом родина Тараса Фолюша переїхала до села Малі Грибовичі.

Тарас брав активну участь у подіях під час Помаранчевої революції та Революції Гідності.

У перший день повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист держави від окупантів до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Виконував бойові завдання у «гарячих» точках Луганщини.

21 березня 2022 року родина втратила звʼязок із Тарасом Фолюшем. Понад два роки він вважався зниклим безвісти.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.   

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.   

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-10 06:29:07