Львівський портал

Львівщина прощається із трьома захисниками

У суботу, 13 вересня, Львівщина проводжає в останню путь трьох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Львів’янин Ярослав Антоняк

З початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних сил України. Був старшим лейтенантом та командиром групи ударних безпілотників. Помер 12 вересня 2024 року в лікарні після важкого поранення. Йому було 43 роки.

Богдан Тичка

Був жителем села Андріївка Золочівського району. Воїн був санітаром 1 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецького батальйону 6 стрілецької роти 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Захищав Україну на Запорізькому напрямку. Помер 12 вересня 2024 року в лікарні. У віці 48 років.

Анатолій Цісінський

Був уродженцем села Загір‘я Рудківської громади. Загинув 20 серпня 2024 року під час виконання бойового обов‘язку. Йому було 48.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-14 07:50:42