Львівський портал

Львівщина прощається із п’ятьма захисниками

У неділю, 27 жовтня, Львівщина проводжає в останню путь відразу п’ятьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Володимир Крачковський

Житель міста Кам’янка-Бузька. З перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став до лав Збройних сил України. Проходив службу у складі підрозділу бойових безпілотних літальних апаратів «Рарог» 24-ї ОМБр. Помер 25 жовтня після тривалого лікування від травми, отриманої під час виконання завдання в зоні військових дій. Воїну було 36 років.

Микола Полюганич

Уродженець села Залокоть. Так, 5 березня 2022 року став на захист держави. Був старшим сержантом. Загинув 2 травня 2022 року, під час бойового зіткнення поблизу Попасної на Луганщині. Відтоді він вважався безвісти зниклим. Йому було 47 років.

Володимир Савка

Житель селища Івано-Франкове. У травні цього року чоловік приєднався до лав Збройних сил України. Проходив службу у десантно-штурмових військах, військовій частині А2582, де отримав звання молодшого сержанта. Проте 12 вересня виконуючи бойове завдання на Курському напрямку отримав важке поранення. Помер 25 жовтня, попри тривале лікування. Йому було 48 років.

Юрій Кріцак

Житель села Варяж. Так, 1 березня 2023 року добровільного вступив на контрактну службу. Воював у складі військової частини А4728. Помер 17 жовтня. Йому було 46 років.

Богдан Тарабань

Уродженець села Грушів. Був начальником складу у 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Загинув 25 жовтня. Воїну було 55 років.

Вічна пам’ять усім героям!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-27 11:09:14