Львівський портал

Львівщина прощається із п’ятьма українськими бійцями 

У середу, 11 вересня, Львівщина прощається із п’ятьма захисниками України, які загинули від рук окупантів, захищаючи територіальну цілісність держави. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Ігор Лецюк– родом із села Монастирець Грабовецько-Дулібівської громади.

Був стрільцем-помічником гранатометника. Загинув 7 вересня 2024 року поблизу населеного пункту Григорівка Бахмутського району Донецької області. Воїну було 35 років.

Ігор Саган – львів’янин.

Із початком повномасштабного вторгнення вступив до лав 46-ї окремої аеромобільної бригади.  Загинув воїн ще 27 січня 2023 року.

Роман Сидор – львів’янин.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну став на захист держави до складу 66-ї окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. За особисту мужність був нагороджений заохочувальною відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «Лицарський хрест».

️Олександр Андрієнко – народився у Львові.

У 1988 році родина Андрієнків переїхала на постійне проживання до Латвії. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 103-ї окремої бригади територіальної оборони.

Петро Романчук– житель села Борове Великомостівської громади Червоноградського району.

Був стрільцем-помічником гранатометника десантно – штурмового батальйону військової частини А2582. Призваний на військову службу у травні 2024 року. Загинув поблизу населеного пункту Олександрівка Кореневського району Курської області РФ. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-11 06:31:50