Львівський портал

Львівщина прощається із двома захисниками

У неділю, 21 липня, Львівщина проводжає в останню путь двох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Віктор Орган

Житель міста Жидачів. Cержант, заступник командира бойової машини. Був навідником-оператором 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини А4784. Отримав поранення 5 липня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Торецьк Донецької області. Помер від отриманих травм 16 липня 2024 року. Йому було 55 років.

Андрій Чайковський

Житель села Загірочко Ходорівської громади. Солдат, стрілець 1 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону військової частини А 7014. Загинув у бою з окупантом на Донеччині. У віці 31 рік.

Вічна пам’ять усім героям!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-21 07:33:21