Львівський портал

Львів прощається із захисником Русланом Гуцалом

У середу, 4 вересня, Львів проводжає в останню путь 30-річного захисника Руслана Гуцала, бійця 80 бригади десантно-штурмових військ, який загинув на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають віддати останню шану загиблому захиснику, а також утриматися в цей час від святкових та розважальних заходів.

Біографічна довідка

Львів’янин Роман Гуцал (16.04.1994 – 31.08.2024) закінчив ліцей №51 імені Івана Франка. Згодом за спеціальністю «бухгалтер» продовжив навчання у Львівському кооперативному коледжі економіки і права.

Вищу освіту здобув на історичному факультеті та факультеті культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка.

Займався підприємницькою діяльністю у сфері торгівлі. За словами близьких, Роман був «надзвичайно патріотичним, добрим, порядним, щирим, доброзичливим, товариським та веселим, шанував родину і всіх своїх рідних».

Під час повномасштабного російського вторгнення став на захист держави до лав 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Проходив навчання українських військових в Іспанії. Виконував бойові завдання на території Запорізької та Донецької областей.

У Романа Гуцала залишились дружина, батько, мати, дві бабусі та дідусь.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-03 15:13:52