Львівський портал

Львів попрощається із 25-річним захисником Андрієм Ковалем

У суботу, 16 березня, Львів попрощається з військовослужбовцем Андрієм Ковалем, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Андрій Коваль (07.05.1998-12.03.2024) Уродженець села Гірське Львівської області. Згодом родина Андрія Коваля переїхала до Львова.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №99 міста Львова. Вищу освіту здобув у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності за спеціальністю «Пожежна безпека».

Після завершення навчання займався улюбленою справою – ландшафтним дизайном. За словами рідних, «завжди був веселий та усміхнений, завжди усміхав людей та завжди був готовий прийти на допомогу».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 33-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках.

У Андрія Коваля залишилися батьки та брат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-15 16:44:21

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин