Україна і світ

Лукашенко водить за ніс Путіна: у ГУР пояснили, чи є загроза нападу з Білорусі

Поки немає загрози нового відкритого нападу проти України з території Білорусі. Самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко водить за ніс російського диктатора Володимира Путіна.

Про це заявив представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону Єдині новини.

Зараз дивляться

– В інтересах Путіна та Росії максимально нагнітати тему Білорусі, але й Лукашенко вже не дуже в це грає. Нещодавно ми бачили, як він водив за ніс Лаврова, розповідав як любить Путіна, а потім сказав, що не бачить загрози з боку України. Не хоче вживати суїцидальних дій, – переконаний Юсов.

Юсов стверджує, що чутки про вторгнення Білорусі – це лише частина потужної психологічної операції Росії, спрямована на деморалізацію українського суспільства.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У розвідці запевняють, що все знають про Лукашенка та диктаторський режим у Білорусі, зокрема, кількість ударного угруповування, готовність сил, озброєння та іншу інформацію, яка дає можливість зробити висновки про відсутність загрози. Проте у разі зміни ситуації Україна готова завдяки відпрацюванню всіх можливих сценаріїв.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-21 19:30:44

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин