Україна і світ

Логістика до Мелітополя та Херсона пошкоджена: у Джанкої запровадили надзвичайний стан після вибухів

В окупованому Джанкої на території Кримського півострова після вчорашніх вибухів запровадили надзвичайний стан. Метою ударів було пошкодження залізничних колій, щоб зупинити повністю або частково логістичне забезпечення угруповань ворога у тимчасово захоплених Мелітополі та Херсоні.

Про це під час онлайн-брифінгу повідомили т. в. о. начальника Головного управління бойових ударних систем Генштабу ЗСУ полковник Сергій Баранов та спікер оперативного командування Південь Владислав Назаров.

– Джанкой є одним із вузлів, які є на гілці логістичного шляху, який, наприклад, йде до Мелітополя або Херсона. Одна з причин завдання ураження – повне зупинення або перешкоджання логістичному забезпеченню тих угруповань противника, які перебувають на нашій території, – повідомив Баранов.

Спікер ОК Південь зазначив, що у Джанкої сходяться всі залізничні гілки окупованого Криму. Виведення з ладу цього вузла паралізує постачання як Чорноморського Флоту РФ, так і угруповань окупантів у Херсонській та Запорізькій областях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зараз дивляться

– “Влада” запровадила у Джанкої надзвичайний стан. ППО нібито “відбило всі погрози та все під контролем” (за даними Головного управління розвідки Міноборони України, вибухами в Джанкої знищено ворожі крилаті ракети Калібр, – Ред.), – зазначив Назаров.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-21 20:57:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин