Україна і світ

Лобода про Росію: Нічого хорошого в цій країні бути не може

Співачка Світлана Лобода сказала, що для неї означає Росія сьогодні. До початку повномасштабної війни в Україні артистка активно будувала там кар’єру.

За словами Лободи, вона хоче бути на боці світла та добра. Україна для неї – країна, в якій вона виросла, тут її коріння, рідні, команда та все її життя.

– Росія це країна, яка сьогодні дуже заблукала. На чолі стоїть людина, яка веде цю країну не туди. Поки люди це не зрозуміють і не усвідомлять, гадаю, нічого хорошого в цій країні бути не може. Я обираю інший шлях, – зазначила Світлана.

Артистка додала, що сьогодні змінилося життя всіх українців, зокрема її дітей, мами, батька, бабусь та країни.

– Сьогодні кожен із нас обирає той бік, який йому ближче… Хочу бути на боці правди… Спочатку на нас усіх чекав шок і ми не розуміли, що відбувається, як жити далі. Я складно згадую той час, ми перебували в тих емоціях, які ніколи в житті не переживали, – сказала Світлана.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На початку липня ми писали про те, що Світлана Лобода зібралася в тур після тривалої перерви. Наразі артистка вже активно виступає, а частину грошей переводить на відновлення та допомогу мешканцям рідного міста Ірпінь.


Лобода про Росію: Нічого хорошого в цій країні бути не може
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-17 13:01:26