Україна і світ

Лізла вулицею рачки у крові: під Одесою у матері відібрали п’ятирічну дівчинку

В Одеській області у матері відібрали занедбану п’ятирічну дівчинку, яка пересувалася вулицею рачки. Дитина була вся у крові, тому місцеві жителі подумали, що відбулася автокатастрофа у Біляївці.

За даними Національної поліції в Одеській області, взагалі матір має чотирьох дітей. Найстарша 20-річна донька опікується 16-річною сестрою, ще одна 12-річна дівчинка проживає з бабусею. Четверта дитина – це п’ятирічна Мілана.

– Ми кожного дня зіштовхуємося з проблемами дітей, але історія п’ятирічної Мілани проймає до сліз. Дитину помітили на вулиці, коли вона пересувалася рачки. З’ясувалося: у дівчинки з народження були проблеми з тазовими кістками, їй цілком реально було допомогти, але мати, яка зловживає алкоголем, нікому не показувала доньку, – зазначила поліцейська ювенальної превенції Анжела Нарадько.

Служба у справах дітей вилучила п’ятирічну Мілану з родини. Два тижні дитина перебувала в лікарні, потім її передали до патронатної родини. Наразі Мілана готується до обстеження в дитячій обласній клінічній лікарні. Попереду на неї очікує довготривале лікування та реабілітація. Відомо, що батько дівчинки помер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Проти матері Мілани склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Жінку хочуть позбавити батьківських прав.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-15 21:29:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин