Україна і світ

Лише посилили бажання США надати відповідну зброю Україні – Ненсі Пелосі про ракетні обстріли українських міст росією

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук на теренах Першого Парламентського саміту Кримської платформи в Загребі зустрівся зі Спікеркою Палати Представників Конгресу США Ненсі Пелосі.

Про це повідомляє пресслужба Верховної Ради України.

Спікерка Палати Представників Конгресу США запевнила українського колегу у подальшій сталій та надійні співпраці між парламентами та народами наших країн, задля перемоги України у війні із російською федерацією.

«Для вас сьогодні настали історичні часи, коли ви не просто рятуйте своє життя і свої будинки, – ви рятуєте демократію для себе і для інших», – зазначила Ненсі Пелосі.

Вона наголосила, що останні масовані російські ракетні обстріли та атаки іранських дронів-камікадзе мирних українських міст лише посилили бажання США підтримувати Україну, зокрема і наданням відповідної зброї.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Увесь світ бачить, що Україна у вогні, бачить, як страждають українці. Відбуваються жахливі речі, тому ми разом маємо зупинити цю війну», – наголосила Ненсі Пелосі та додала, що США готові стояти пліч-о пліч з Україною та продовжувати підтримувати її «допоки кожен метр української землі не буде повернуто, зокрема і Крим».

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-25 09:47:30