Україна і світ

Лайма Вайкуле про реакцію Софії Ротару на початок повномасштабної війни та їхнє спілкування

Латвійська співачка Лайма Вайкуле розповіла про спілкування з українською виконавицею Софією Ротару. Також вона розкрила реакцію нашої зірки на початок повномасштабної війни.

Лайма зазначила, що після 24 лютого 2022 року вони зідзвонювалися лише раз. Каже, Ротару наразі оточена сім’єю. Про це вона розповіла в інтерв’ю І грянув Грем.

– Потім Софа – вона така… Я дуже її люблю. Вона дуже хороша. Вона оточена якось дуже своєю сім’єю, і вона в ній живе. Мені так здалося, їй ніхто не потрібен, крім сім’ї. Тому мені здається, що в нас немає такого, що ми телефонуємо постійно одне одному. Але коли почалася війна, я зателефонувала, – поділилася Вайкуле.

Додає, Ротару була в жахливому стані. Також зазначає, у них доволі близькі стосунки, вона багато чого знає про неї, і навпаки.

Також Лайма Вайкуле розповіла, де була Ротару в перший день війни. Тоді вони зідзвонювалися і українська співачка сказала, що перебуває в Києві. Згодом вона поїхала на захід України – у бік Львова, однак куди саме, Лайма не знає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-07 19:50:34

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин