Україна і світ

Курсанти військових вишів України перебувають у Штаб-квартирі НАТО

CMC and Cadets from Ukraine

Триває візит курсантів військових вишів України до Штаб-квартири НАТО та Стратегічного командування НАТО з операцій. Впродовж тижня вони відвідають низку локацій у Королівстві Бельгія та візьмуть участь у заходах, організованих у межах Робочого плану Військового комітету Україна-НАТО, інформує Департамент військової освіти і науки Міністерства оборони України.

Група з 24-х курсантів вже завітала до Штаб-квартири НАТО і Стратегічного командування НАТО з операцій та отримала можливість детально ознайомитися з особливостями їх функціонування.

CMC and Cadets from Ukraine

Крім того, українські курсанти прослухали презентації від представників Міжнародного військового штабу НАТО та Військового представництва Місії України при НАТО, відвідали Штаб Стратегічного командування НАТО з операцій у місті Монс.

Зі вступним словом до курсантів звернувся голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер, який висловив своє захоплення хоробрістю українських військових і запевнив майбутніх офіцерів Збройних Сил України у стійкій та непохитній позиції НАТО щодо підтримки України.

CMC and Cadets from Ukraine

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У межах візиту також заплановано польовий виїзд на військово-історичне тренування на основі історичної битви-облоги Бастоні під час Другої світової війни.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-17 06:47:41