Україна і світ

Кулеба закликав надати більше систем ППО після масованих ракетних атак РФ

Російська Федерація здійснила масований ракетний удар на території України, щоб атакувати енергетичну інфраструктуру та залишити мирних жителів без світла.

– Субота в Україні розпочалася зі шквалу російських ракет, націлених на критичну цивільну інфраструктуру. Частину ми перехопили, інші вдарили по цілях. ППО рятує життя. У столицях не повинно бути жодної хвилини зволікання з рішенням про системи ППО для України, – вважає міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

screenshot 5

Загалом Росія намагалася атакувати низку областей України, серед яких Київська, Волинська, Хмельницька, Чернівецька, Одеська, Рівненська та Львівська області.

Відомо, що сили ППО змогли збити декілька ракет у напрямку Києва, зазначив мер Віталій Кличко. А на Волині зафіксовано щонайменше два удари по об’єктах енергетики, через що у навколишніх населених пунктах відсутнє постачання електрики та води, повідомили в ОВА.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зокрема, в Одеській області ворог завдав два ракетних удари по об’єкту енергетичної інфраструктури, внаслідок чого у декількох населених пунктах немає світла. Наразі комунальні служби намагаються ліквідувати наслідки атаки та відновити електропостачання.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-10-22 16:54:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин