Україна і світ

Кожна операція вираховується з калькулятором. Резніков пояснив, скільки техніки потрібно Україні для деокупації територій

Глава Міноборони України Олексій Резніков заявив, що планування Генштабом операцій залежить від кількості зброї, яка потрібна ЗСУ, а також від можливості партнерів її надати.

Про це, як повідомляє кореспондент Фактів ICTV, Резніков заявив під час заходу з презентації Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки.

Раніше головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний заявив, що Україна зможе вийти на рубежі 23 лютого, якщо матиме 300 танків, близько 700 БМП та 500 гаубиць.

Зараз дивляться

– Залужний мав на увазі один з напрямків однієї з операцій. Кожна операція з калькулятором вираховується, і йдеться не лише про танки, а й про броньовані бойові машини, снаряди, гармати тощо, – сказав міністр.

Резніков наголосив, що кожен підрозділ, який буде задіяний у контрнаступі, буде забезпечений.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що українське командування та Сили оборони готують контрнаступ, однак оборонне відомство не може розкривати усіх планів, адже ворог уважно за цим стежить.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-06 18:11:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин