Україна і світ

Корейський футболіст став головним серцеїдом ЧС-2022 – за тиждень він набрав понад 2,4 млн підписників

Збірна Південної Кореї завершила виступи на чемпіонаті світу з футболу у Катарі, поступившись в 1/8 фіналу збірній Бразилії з рахунком 4:1.

Однак воїни Теджу, як називають цю національну команду, змогли привернути свою увагу, не лише своєю грою. Особливо йдеться про 24-річного форварда збірної Чо Гю Сона.

Цей футболіст грає на позиції форварда та виступає за корейську команду Чонбук Хьонде Моторс. Він став автором дублю у ворота Гани та першим корейським гравцем, кому вдалося забити більше двох м’ячів на Мундіалі.

Але, як зазнають низка ЗМІ, зокрема The Washington Post, прославився він не лише своїми футбольними навичками, а й зовнішністю.

До початку ЧС-2022 у Чо у соціальній мережі Instagram було лише 20 тис. підписників, але після першого туру ця кількість почало рости шаленими темпами. За тиждень кількість фоловерів зросла на 2 млн і зараз становить 2,4 млн.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений 조규성 (gue sung cho) (@whrbtjd)

Корейські ЗМІ пишуть, що футболісту довелося вимкнути телефон, адже він став отримувати занадто багато повідомлень від залицяльниць та фанаток.

Від сотні добірок відео з Чо, де він сидить, стоїть або просто кліпає очима, користувачки у TikTok ледь не втрачають свідомість. І тут йдеться не лише про користувацький сегмент в Азії. Навіть українські коментатори під час матчу проти Гани називали його “привабливим, на думку дівчат, хлопця”.

Відео під хештегом #choguesung переглянули понад 317 млн разів. Для прикладу, коротке відео у Twitter, на якому Чо сидячи протер під оком набрало понад 8 млн переглядів.

Команда, за яку він виступає, усвідомила популярність Чо та опублікувала чотири послідовні відео з ним у TikTok. Один з користувачів прокоментував: Вони знають, чого ми хочемо.

@jeonbuk_1994 Hello WORLD My name is CHO GUESUNG Me llamo CHO GUESUNG Mu nome é CHO GUESUNG Nama saya CHO GUESUNG ชื่อของฉันคือ CHO GUESUNG tên tôi là CHO GUESUNG CHO GUESUNG اسمي Ich heiße CHO GUESUNG #조규성 #choguesung #worldcup #worldcup2022 #korea #no9 #월드컵 #전북현대 #Jeonbuk #no10 #조규성씨 #얼굴열일중 #K리그 #전북현대 #조규성보유클럽 #열일하는이목구비 ♬ 오리지널 사운드 – Jeonbuk Hyundai Motors FC

Дивно, що Федерація футболу Південної Кореї ще не скористалася відео, на якому поруч сидять Чо Гю Сон, капітан команди Сон Хин Мін та зірка BTS Чонґук, який виступав на відкритті ЧС-2022.


Гравець також привернув свою увагу суперечкою з Криштіану Роналду під час матчу третього туру групового етапу ЧС-2022. Саме він квапив відхід португальської зірки з поля, що дуже не сподобалося Роналду. Ця словесна перепалка з Кріштіану ще більше збільшила популярність Чо.

Окрім жіночої уваги Чо Гю Сон привернув увагу й європейських клубів. Шотландська газета The Scotsmen пише про серйозний інтерес до гравця з боку Селтіка. Також ним цікавляться французький Ренн та турецький Фенербахче.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Українська версія Вікіпедії подає ім’я футболіста як Чо Ки Син, але це помилка, адже у корейському написанні імені є літера ㅠ, яка читається як “ю” (yu). А також літераㅓ, яка читається як “eo”, приближена до “о” і аж ніяк не до “и”.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-06 02:32:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин