Україна і світ

Корбан спробує перетнути кордон України зі свідоцтвом про народження

Голова тероборони Дніпропетровської області Геннадій Корбан спробує перетнути кордон України зі свідоцтвом про народження.

Про це він повідомив на особистій сторінці у Facebook. Наразі Корбан перебуває у Польщі.

– Сьогодні я шукаю можливість знову перетнути кордон України. У мене на руках є ще свідоцтво про народження, яке ніхто ні зупинити, ні скасувати не може. У цьому документі написано, де я народився — місто Дніпропетровськ, Україна. Однак голь на вигадку хитра, як говорить народна мудрість, – написав він.

Корбан додав, що “прориву кордону в стилі Саакашвілі” чекати не потрібно, оскільки в країні війна і він продовжуватиме її захищати хоч з паспортом, хоч без нього.

Нагадаємо, що 21 липня народний депутат Сергій Власенко (Батьківщина) оприлюднив документ – начебто указ президента України Володимира Зеленського – про позбавлення низки осіб українського громадянства.

До списку увійшли бізнесмен Ігор Коломойський, нардеп Ігор Васильківський, представник забороненої ОПЗЖ Вадим Рабінович, а також Геннадій Корбан.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Хоч підпису глави держави під указом не було, наступного дня Корбана не пустили в Україну після поїздки в Європу, прикордонники вилучили його паспорт. Адвокат чоловіка уточнив, що тому відмовили у в’їзді як “особі без громадянства”.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-26 13:55:19

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин