Львівський портал

Командира 80 бригади Ішкулова мають призначити на вищу посаду

Командира 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Еміля Ішкулова призначать на вищу посаду. Про це повідомила пресслужба командування ДШВ.

У ДШВ зазначили, що інформація щодо кадрового рішення стосовно командира набула широкого розголосу, однак вона супроводжується «некоректним тлумаченням та містить низку неточностей».

Там сказали, що враховуючи бойовий та командирський досвід Ішкулова, військове керівництво вирішило призначити його на вищу посаду.

«Це дозволить застосувати його знання, навички та лідерські якості, отримані під час планування та організації ведення бойових дій, вже у масштабі Десантно-штурмових військ ЗС України», – йдеться у повідомленні.

За даними відомства, новопризначений командир 80 бригади – грамотний бойовий офіцер, який є лицарем орденів І, II й III ступенів Богдана Хмельницького та тривалий час успішно вів бойові дії в складі саме цієї бригади.

Раніше Львівський портал повідомляв, що 80 окрема десантно-штурмова Галицька бригада ДШВ, яка отримала інформацію про потенційне зняття з посади комбрига, полковника Еміля Ішкулова, виступила проти такого рішення.

За даними ЗМІ, причина звільнення полягає в тому, що Ішкулов виступив проти завдання, яке було неспівмірне з силами бригади.

У зверненні військові вимагали залишити на посаді командира 80 бригади – полковника Ішкулова Еміля Шамільовича і запевняли, що готові надалі виконувати бойові завдання під його керівництвом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-29 15:18:30