Україна і світ

Коли є можливість, ЗСУ завжди просуваються вперед. Маляр про контрнаступ

Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ вже третій день пішли з оборони у наступ на Бахмутському напрямку.  За вчорашню добу Сили оборони просунулися на різних ділянках від 200 до 1100 метрів вглиб. 

Про це в ефірі національного телемарафону заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. 

– Ворог там змушений міцно тримати позиції, але їм це не вдається, їм не вистачає сил. Ми зараз дуже багато знищуємо там живої сили й вони підтягують свої резерви, для того, щоб там бути в міцній обороні, – сказала вона. 

Маляр розповіла, що бійці ПВК Вагнера відійшли до тилових позицій, а з ЗСУ переважно воюють російські десантно-штурмові підрозділи їхньої регулярної армії. 

– По флангах те що ми стежили декілька тижнів, де ми фактично дійшли до напівоточення і зайняли панівні позиції зараз ми там ще більше просуваємося. За вчорашню добу у нас є просування по різних ділянках від 200 до 1100 метрів, – наголосила замміністерка.

Раніше ми розповідали, що російські окупанти пошкодили газопровід у Мелітопольському районі під час виривання окопів для оборони від ЗСУ. Внаслідок цього жителі одного з населених пунктів залишилися без газопостачання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-07 15:01:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин