Україна і світ

Колаборанти готують план втечі: Федоров про паніку в Мелітополі після вибухів

Цього тижня в Мелітополі та районі знищено кілька баз росіян, а також штаб “МДБ”, коли окупанти проводили нараду, відповідно серед колаборантів спостерігається паніка.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров у коментарі ведучій Вікна-новини Яні Брензей.

– Зараз ми отримуємо інформацію, що деякі колаборанти вже передають свої речі родичам і готують план втечі…Але не йдеться про масову втечу російських військових. Навпаки, ми бачимо, що вони почали будувати кілька нових ліній оборони, – наголосив він.

Федоров також повідомив, що отримали точну інформацію щодо зрадників, які на сьогодні формують групи і управляють потягами, які досталяють з Криму боєприпаси, пальне, військову техніку, а на зворотному шляху вивозь нашу руду.

Зараз дивляться

За його словами, ці колаборанти не зможуть уникнути відповідальності, нагадавши, що цього тижня СБУ заочно оголосила кілька підозр.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У понеділок, 27 березня, в Мелітополі було чутно вибухи у двох будівлях, де російські загарбники встановили окупаційну “адміністрацію” спецслужб “МДБ”.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-01 17:02:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин