Україна і світ

Класичний детектив: Netflix показав дебютний трейлер Ножі наголо 2

Компанія Netflix представила тизер сиквела комедійного детектива Дістати ножі 2. Головну роль зіграє Деніел Крейг – він з’явиться на екранах у ролі детектива.


У новому ролику показали основні кадри сюжету – поїздку близьких друзів та колег мільярдера на приватний острів у Греції, а також вечірку, на якій відбувається загадкове вбивство. Тільки детективу Бенуа Бланку під силу знайти вбивцю.

Минулу картину можна назвати успішною, тому другу частину режисує той самий Раян Джонсон. Крім Крейга, у картині знялися й інші відомі актори – Дейв Батіста, Кейт Гадсон, Жанель Моне, Кетрін Хан та інші.

Світова прем’єра фільму Ножі наголо 2 відбудеться вже цими вихідними – 10 вересня на 47-му кінофестивалі в Торонто. На платформі Netflix фільм стане доступним вже до Нового Року – 23 грудня 2022 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Осінь порадує кіноманів великою кількістю картин. Наприклад, вже під кінець 2022 року публіці покажуть фільм про Піноккіо, Мерилін Монро, супергероя Чорного Адама, а також біографію Стівена Спілберга. Найочікуваніші кінопрем’єри осені 2022 можна побачити на Фактах ICTV.


Ножі наголо 2
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-08 17:55:38