Україна і світ

Класична російська шизофренія: Подоляк відповів на заяви Лаврова

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк відповів міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову на його слова про намір РФ у війні скинути в Україні “антинародний режим”.

У соціальних мережах Подоляк заявив, що ці слова Лаврова – “добре нагадування про те, чому не варто влітку пересуватися під сонцем без головного убору”.

– Класична російська шизофренія: вранці заявляєш, що Москва прагне переговорів, а вже ввечері – що твоя мета – “позбутися антинародного київського режиму”, – зазначив він.

Подоляк стверджує, що “режими” – це щось у російських в’язницях, а в Україні є законно обрана влада, яка перемогла на чесних, конкурентних, демократичних виборах.

– Вирішуючи скинути “антиісторичні режими”, важливо самому випадково не опинитися на безумовному смітнику історії. Особливо якщо цивілізація вже вкрай зневажливо дивиться на суб’єктів, які скоїли стільки задокументованих важких воєнних злочинів, – наголосив радник керівника ОП.

Нагадаємо, що 24 липня Лавров під час зустрічі з представниками країн-членів Ліги арабських держав заявив, що Росія допоможе народу України позбутися “антинародного та антиісторичного режиму”. Він також зазначив, що Росія нібито готова до переговорів з Києвом.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 151-шу добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Джерело: Михайло Подоляк 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Офіс президента 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-25 01:06:55

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин