Україна і світ

Кількість загиблих унаслідок вибуху міни на пляжі в Затоці зросла

Поліцейські розпочали провадження за фактом нещасного випадку в Одеській області. Йдеться про інцидент, коли у Затоці підірвалися мирны жителі на міні. Троє з них без ознак життя, двоє – у лікарні.

Керівниця відділу комунікації ГУНП в Одеській області, полковник Любов Гордієвська повідомила, що слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського районного відділу поліції встановила, що декілька людей, які працювали на будівництві, проігнорували обмежувальні загорожі та попереджувальні знаки на пляжі й пішли купатися в море.

— У воді в результаті вибуху невідомого предмета загинули троє чоловіків віком 25-ти, 32-х та 53-х років із Чернігівської, Запорізької та Житомирської областей. Тіла двох старших загиблих дістали вчора, молодшого знайшли сьогодні за допомогою квадрокоптера, – зазначила Гордієвська.

Також під час детонування отримали травми 43-річний чоловік з Чернігівщини та 44-річна жінка з Київщини, які перебували поряд на узбережжі.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 п.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою “нещасний випадок”.


Поліцейські наголосили, що у водоймах Одещини купатися наразі небезпечно та заборонено. Пляжі й узбережжя регіону захищені та оснащені вибуховими пристроями.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вчора увечері, 14 серпня, речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що в Одеській області на базі відпочинку в Затоці на міні підірвалися мирні жителі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-15 18:13:39

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин