Україна і світ

Кількість таких ексцесів у Криму зростатиме: Подоляк про вибухи на складі боєприпасів


Кількість таких ексцесів у Криму зростатиме: Подоляк про вибухи на складі боєприпасів

У тимчасово окупованому Криму не лише детонує склад боєприпасів неподалік Джанкоя, а й загорілася трансформаторна підстанція.

Про це радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк розповів ведучій програми Вікна-новини Яні Брензей в ефірі національного телемарафону.

– Там дуже важлива складова: це трансформаторна станція і склади БК. Безумовно, там дві цілі як такі. Що таке трансформаторна станція: вони для того вкрали Запорізьку атомну електростанцію, щоб саме через Джанкой кидати електрику на Крим… Тому я вважаю, що це кармічна відплата за те, що все крадене не приносить достатку, – зазначив він.

Коментуючи серію потужних вибухів на складі боєприпасів у тимчасово окупованому Криму, Подоляк нагадав про заяви міноборони РФ. У цьому відомстві стверджують, що такі інциденти – наслідок порушень правил безпеки на військових складах з боку окупантів, які “просто не вміють палити”.

– І я вважаю, що, виходячи з рівня інтелекту російської армії, – а вони там сьогодні набирають взагалі людей непідготовлених, непрофесійних, – то кількість таких ексцесів буде зростати. І саме в Криму це буде наростати, – наголосив Подоляк.

Як відомо, вранці 16 серпня пролунали вибухи біля Джанкоя в окупованому Криму. Спочатку місцеві Telegram-канали повідомляли, що детонує склад із боєприпасами російських загарбників у селищі Азовське.

Пізніше в міноборони РФ підтвердили детонацію, але заявили, що вибухи лунають у селі Майське Джанкойського району. Обидва населені пукти розташовані на відстані трохи більше 2 км один від одного.

Також є інформація, що в місті Джанкой горить трансформаторна підстанція

Відео моменту вибухів неподалік Джанкоя – дивіться в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-16 12:00:37

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин