Україна і світ

Кіберпанк у всій красі: вийшов трейлер аніме за мотивами Cyberpunk 2077 від Netflix

Стримінговий сервіс Netflix показав перший повноцінний трейлер аніме за грою Cyberpunk 2077. Прем’єра проєкту Cyberpunk: Edgerunners відбудеться вже цієї осені.


Відомо, що музикою для мультсеріалу займався японський композитор Акіра Ямаока – всесвітню популярність він зміг отримати завдяки музиці Silent Hill. Аніме розробляє компанія Trigger, яка відома завдяки величезній кількості робіт.

Поки неясно, чи серіал дотримуватиметься канонів стилю кіберпанк, та чи використовуватиме сюжетні прийоми з гри від польських розробників. Головним посилом роботи стане соціальна нерівність та насильство. Це невід’ємна частина світу кіберпанку, де світом правлять корпорації, а люди використовують механічні імпланти.

Головний герой – молодий житель Найт-Сіті Девід Мартінес, який втрачає матір і стає найманцем, щоб вижити у жорстокому світі.

Про другий сезон поки немає жодної інформації, але перший включатиме 10 епізодів. Прем’єра відбудеться у вересні 2022 року – поки що без конкретної дати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Компанія Netflix любить експериментувати з різними проєктами – вони можуть створювати не лише аніме чи серіали, а й повноцінні мультфільми. Нещодавно в мережі з’явився трейлер Піноккіо, який розповість про становлення фашистського режиму.


Cyberpunk
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-02 16:16:43