Україна і світ

Канада розширила санкції проти Росії

Канада запровадила додаткові санкції проти Росії у зв’язку з її незаконним і невиправданим вторгненням на територію України.

Про це повідомила міністерка закордонних справ Канади Мелані Жолі.

Новий пакет санкцій стосується 43 військових посадових осіб та 17 організацій, які “причетні до безглуздого путінскього кровопролиття, зокрема до жахливих подій в Бучі”.

– Канада рішуче засуджує вбивства мирних жителів в Україні та використовуватиме всі наявні засоби, щоб забезпечити повне розслідування порушень міжнародного права по всій Україні, зокрема в Бучі, – зазначається в пресрелізі уряду Канади.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім цього, Канада продовжує працювати зі своїми міжнародними партнерами, щоб координувати дії та вивчати варіанти нових заходів у відповідь на невиправдані дії російського режиму.

– Ми не дозволимо Володимиру Путіну та його помічникам діяти безкарно. Кричущі дії російської військової машини не будуть забуті, і Канада продовжить працювати зі своїми партнерами в міжнародному співтоваристві, щоб притягнути її до відповідальності. Канада підтримує Україну, – наголосила Мелані Жолі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-02 21:37:47

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин