Україна і світ

Календар стрижок на лютий 2024: сприятливі та несприятливі дні

Лютий – це кінець зими, після якої настане весна. До приходу тепла багато хто захоче підготуватися і щось змінити. Наприклад, зачіску, або навіть імідж.

До цього питання потрібно підійти серйозно, і в цьому допоможе місячний календар стрижок на лютий 2024. З його допомогою можна буде дізнатися про сприятливі й несприятливі дні, коли варто стригтися, фарбувати волосся або зовсім відмовитися від послуг майстра.

Місячний календар стрижок на лютий 2024: коли краще стригти волосся

На останній місяць зими припадає відразу кілька дуже сприятливих днів для стрижки. Перший день очікується 7 лютого. Хімічну завивку краще відкласти, але всі інші процедури підуть тільки на користь. Експериментом із кольором ви залишитеся задоволені.

Зараз дивляться

Другий вдалий день буде 15 лютого. Астрологи не радять відкладати похід до майстра – загальний стан волосся помітно покращиться, а нова стрижка дасть додаткову впевненість. Шевелюра ростиме швидше і помітно зміцниться.

Третій вдалий день буде 22 лютого – інтуїція вас не підведе, тому робіть зі своїм волоссям усе, що задумали.

У які дні не можна стригти волосся в лютому 2024

Несприятливих днів для стрижки в лютому 2024 не так вже й багато – перший припадає на 2 лютого. Якщо немає можливості перенести процедуру, то варто врахувати, що шевелюра стане жорсткішою. Краще зверніться до оздоровчих процедур.

Другий несприятливий день припадає на 4 лютого – після походу до майстра волосся буде неслухняним, і це завдасть чимало клопоту. Краще відмовитися від послуг майстра.

Сприятливі дні для зміни іміджу в лютому 2024

Змінити колір або довжину волосся можна 7 лютого, головне – прислухатися до внутрішнього голосу. Хороший період для хімічної завивки, вона не завдасть великої шкоди волоссю.

13 лютого можна робити пишну зачіску і фарбувати волосся в натуральні кольори – астрологи запевняють, що це принесе впевненість і нові ділові зв’язки.

24 лютого чудово підійде для фарбування, зафарбовування сивини і тонування. Використовуйте свою фантазію, буде тільки краще.

Коли зростаючий Місяць у лютому 2024

Не секрет, що волосся росте швидше під час зростаючого Місяця – супутник Землі дає нам додаткові сили та енергію, і це відчуває організм.

Так, Місяць, що зростає, у лютому 2024 року очікується з 11 по 23 лютого, а 24 настане повний Місяць.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-05 08:30:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин