Україна і світ

Кадровий голод на ЗАЕС: окупанти запропонували роботу 80-річній пенсіонерці

На найбільшій в Європі Запорізькій атомній електростанції окупанти спровокували кадровий голод. 

Про це повідомляють в Енергоатомі. 

На електростанції нікому працювати, тож загарбникам доводиться наймати на роботу колишніх атомників, які давно вийшли на пенсію.

Зараз дивляться

— У спробах знайти кваліфікованих працівників-атомників, російські окупанти встановили своєрідний антирекорд, запропонувавши роботу 80-річній пенсіонерці, — йдеться у повідомленні. 

Через брак персоналу окупанти не можуть запустити хоча б один енергоблок ЗАЕС, і обладнання станції. Через порушення режимів експлуатації, недотримання температурного режиму та зупинки енергоблоків обладнання електростанції продовжує виходити з ладу.

У Енергоатомі закликають атомників не підписувати жодних контрактів із ворогом.

Там нагадують, що після деокупації Енергодару і повного звільнення Запорізької АЕС, працівники, які в умовах окупації продовжують зберігати вірність Україні, отримають всі обіцяні виплати – заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика.

Раніше у Генштабі ЗСУ повідомляли, що російські окупанти блокують співробітникам ЗАЕС доступ на станцію. Чинять морально-психологічний тиск, змушуючи підписати договір з Росією, аби потрапити на станцію.

Джерело: Енергоатом

Фото: Енергоатом

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-03 18:30:11

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин