Львівський портал

Із російського полону повернувся ще один військовий зі Львівщини

Додому після російського полону повернувся 32-річний Іван Ковалів зі Славської громади. Про це Львівському порталу повідомили у Славській селищній раді.

Іван Ковалів є мешканцем села Либохори, пробув у російському полоні більше року. Тепер він повернувся додому.

«Вітаємо нашого Героя вдома. Дякуємо за службу на благо України, за стійкість та незламність», – кажуть у громаді.

Водночас голова Львівської ОВА Максим Козицький уточнив, що Іван Ковалів був звільнений під час останнього обміну, який відбувся 14 вересня.

Це вже четвертий військовослужбовець зі Львівщини, якого повернули додому під час цього обміну. Спершу було відомо про повернення 22-річного Арсена Мачуженка – захисника «Азовсталі», 24-річного Давида Магуника – бійця 24 бригади імені короля Данила та азовця Івана Сокаля.

Загалом під час обміну 14 вересня з російського полону Україна повернула ще 103 своїх захисників. Серед них були 23 азовці. Звільнені військові воювали на Київщині, Донеччині, в Маріуполі, на Луганщині, Запоріжжі і Харківщині.

Перед цим 13 вересня з російського полону додому повернули 49 захисників, в тому числі 15 захисників Маріуполя та «Азовсталі», та сімох цивільних українців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-16 09:41:15