Львівський портал

Із полону на Львівщину повернувся азовець Іван Сокаль

Під час обміну військовополоненими 14 вересня додому повернувся військовий зі Львівщини – азовець Іван Сокаль. Про це Львівському порталу повідомили у Стрийській міськраді.

Іван Сокаль, боєць бригади «Азов», пробув у російському полоні більше двох років. Тепер його врешті повернули додому, сам військовий є мешканцем села Вівня Стрийського району.

«Щаслива звістка і у нашій громаді. Під час вчорашнього обміну полоненими був звільнений воїн із села Вівня Сокаль Іван Петрович. Азовець понад два роки пробув у неволі. Дякуємо Богу і всім, хто долучився до звільнення наших захисників. Радість для родини та усіх нас», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що це вже третій військовослужбовець зі Львівщини, якого повернули додому під час обміну 14 вересня. Спершу було відомо про повернення 22-річного Арсена Мачуженка – захисника «Азовсталі» та 24-річного Давида Магуника – бійця 24 бригади імені короля Данила.

Загалом під час обміну 14 вересня з російського полону Україна повернула ще 103 своїх захисників. Серед них були 23 азовці. Звільнені військові воювали на Київщині, Донеччині, в Маріуполі, на Луганщині, Запоріжжі і Харківщині.

Перед цим 13 вересня з російського полону додому повернули 49 захисників, в тому числі 15 захисників Маріуполя та «Азовсталі», та сімох цивільних українців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Стрийська міська рада

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-15 12:00:59