Львівський портал

Із британським послом у Львові говорили про посилення ППО

До Львова 17 квітня завітав посол Великої Британії в Україні Мартін Гарріс. Під час офіційної зустрічі з ним обговорювали важливість посилення протиповітряної оборони над регіоном. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Про посилення протиповітряної оборони на Львівщині розмовляв сьогодні з Надзвичайним і повноважним послом Великої Британії в Україні Мартіном Гаррісом. Наголосив, що якщо питання захисту неба вдасться вирішити, можна буде говорити про відновлення авісполучення з Європою. А це сприятиме оборонній спроможності України і зробить нашу область більш привабливою для інвесторів», – наголосив посадовець.

Зі свого боку Мартін Гарріс погодився, що посилення ППО може дати стимул, зокрема економіці.

Крім того, сторони обговорили кредитування українських підприємців. На Львівщині є майже 20 великих проєктів вартістю від 5 до 80 мільйонів євро кожен, проте європейські кредитні кошти є недоступні.

При цьому Максим Козицький відзначив, що Європейський інвестиційний банк і Європейський банк реконструкції та розвитку «не виконують свою функцію».

Британський Посол висловив сподівання, що вдасться переконати європейські банки бути більш лояльними до інвестиційній в Україні.

Додамо, що посол Великої Британії в Україні Мартін Гарріс приїхав до Львова вже вдруге.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ЛОВА

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-17 15:23:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин