Україна і світ

iPhone 14 Pro Max масово виходять з ладу: камера вібрує без причини

У топовій моделі iPhone 14 Pro Max виявили серйозну помилку. Камера флагмана працює несправно, створюючи візуальні спотворення.

Знімати за допомогою смартфона неможливо. Проблема спостерігається у додатках TikTok, Snapchat та Instagram, про що масово повідомляють користувачі у соцмережах та знімають проблему на відео.

Помилка впливає на оптичну стабілізацію зображення (OIS). Технологія використовує вібромотор для усунення ефектів тремтіння камери під час зйомки. Через проблему мотор починає створювати вібрації, які супроводжуються скреготом і тряском всього пристрою. Apple поки що не поспішає коментувати проблему.

Користувачі почали попереджати один одного про відключення системи, щоб система стабілізації не вийшла з ладу. Надмірна вібрація точно не йде на користь усьому пристрою.

Ця проблема – не новинка для Apple. Компанія раніше попереджала про пошкодження через надмірні вібрації. У січні корпорація випустила велике попередження, де просили не залишати смартфон біля величезних вібрацій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відомо, що після презентації iPhone 14 смартфони стали доступними для покупців 16 вересня, і за ці дні у девайсів виявили серйозний недолік. Якщо компанія не виправить проблему, це нашкодить репутації компанії та всього модельного ряду смартфонів.

iPhone 14 Pro Max масово виходять з ладу: камера вібрує без причини
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-19 17:23:59