Україна і світ

Інвестор та меценат Геннадій Буткевич особисто відвідує Саудівську Аравію, щоб підтримати Усика під час бою

17 серпня у Джидді (Саудівська Аравія) відбулася пресконференція напередодні боксерського поєдинку Олександра Усика проти Ентоні Джошуа.

На кону цього поєдинку титули WBO, WBA, IBF та IBO.

У складі команди підтримки Олександра Усика зокрема і відомий український бізнесмен, меценат — Геннадій Буткевич.

Його інвестиційна компанія BGV Group Management стала почесним спонсором команди Усика у рамках матчу-реваншу.

– Я дякую всім партнерам, які підтримують нас і допомогли сьогодні моїй команді бути тут. Це історичний бій — як для моєї кар’єри, так і для всієї країни. І я щасливий, що поруч з нами люди та компанії, які підтримують нас уже протягом тривалого часу.

Партнерство крізь роки — цінне своєю незмінністю та взаємоповагою. Наша співпраця — це не спонсорство, це вже дружба, яка розпочалася з любові до великого боксу, — прокоментував підтримку Геннадія Буткевича Олександр Усик.

Своєю чергою Геннадій Буткевич зазначив, що для нього велика честь підтримувати Олександра у його кар’єрі.

– Перемоги Усика – це перемоги всієї країни, а його виступи на рингу – це демонстрація того, наскільки сильними, витривалими є українці, якими сміливими вони є, які вони борці. Олександр несе по світу славу про нашу країну та піднімає українське питання на міжнародному рівні.

Сьогодні під час пресконференції у Джидді я бачив стільки поваги й захвату в очах у присутніх. Ось такі емоції викликають українці у світі. Визнання українців триває. І цей бій — теж про це, — поділився Геннадій Буткевич.

Трансляція вечора боксу в Україні буде безкоштовною. Протягом усієї трансляції буде відкрито збір коштів на потреби ЗСУ.

Олександр Усик разом з партнерами мають на меті зібрати $1 млн, за який буде придбано 100 автівок для захисників та захисниць України.

Якщо сума донатів перевищить $1 млн, частина коштів буде витрачена на продуктові набори, які будуть передані ВПО та людям, які потребують допомоги.

Нагадаємо, Геннадій Буткевич — український бізнесмен, співвласник корпорації АТБ, а також засновник інвестиційної компанії BGV Group Management, яка розвиває бізнеси та проєкти в секторах видобутку, переробки, енергоефективності, ритейлу та девелопменту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: BGV Group Management

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-18 20:20:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин