Україна і світ

Гвінет Пелтроу розповіла про незвичайні процедури краси: вазелін і звукові ванни

Голлівудська зірка Гвінет Пелтроу розповіла про незвичайні оздоровчі процедури, зокрема й поїдання “чарівних” грибів. Акторка зізналася, що бачить у таких грибах користь, а не проблеми з наркотиками.

Що Гвінет Пелтроу думає про незвичайні процедури краси

Під час інтерв’ю виданню People Гвінет заявила, що галюциногенні гриби здаються їй цікавими в підтексті вирішення проблем психічного здоров’я.

– З’являються неймовірні дослідження, присвячені цим методам, – уточнила Гвінет.

Утім, різні організації для боротьби з наркоманією запевняють, що псилоцибінові гриби вважаються психоделічними наркотиками, які здатні впливати на органи чуття, змінювати мислення, емоції та уявлення про час.

Зараз дивляться

Гвінет також розповіла, що думає про слизинг – це ще один незвичайний рецепт молодості. Є суть – у намазуванні обличчя вазеліном для максимального зволоження шкіри. До такого методу зірка ставиться максимально обережно.

Серед решти незвичних процедур, якими користується акторка, можна відзначити лимонну воду, звукові ванни, сауни, занурення в крижану воду, хлорофілову воду та пластирі від прищів. Мелатанін вона вживає для сну.

Зірка стверджує, що лимонна кислота дуже корисна і чудово промиває організм.

Актриса має доволі незвичні погляди на деякі речі в цьому світі. Наприклад, нещодавно Пелтроу зізналася, що статуеткою Оскар підпирає двері в саду. Нагороду вона отримала 1999 року за участь у комедії Закоханий Шекспір.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-21 12:27:38

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин