Україна і світ

Грэмми 2023: как звезды одевались на красную дорожку

У Лос-Анджелесі відбулася 65 церемонія нагородження Греммі 2023. Традиційно, музичні зірки не лише отримували статуетки за свою творчість, а й красувалися перед камерами у незвичайних образах та унікальних сукнях.

Наприклад, Тейлор Свіфт встигла вразити своїм укороченим топом темно-синього кольору та довгою спідницею від Roberto Cavalli. Її одяг прикрашають срібні камінці, і образ доповнений масивними сережками-підвісками.

Тейлор Свіфт

Зараз дивляться

За стилем не поступається і Бейонсе, яка здобула 4 нагороди у 9 номінаціях. Вона з’явилася в сліпучому сріблясто-кремовому платті без бретельок Gucci з рукавичками. Свій образ вона доповнила високими підборами сріблястого кольору.

Бейонсе

34-річна Адель встигла покрасуватися у темно-червоній оксамитовій сукні з поясом із тканини в тон, об’ємними рукавами та глибоким декольте від Louis Vuitton.

Адель

На церемонії також з’явилася Cardi B – вона була у незвичайній довгій напівпрозорій синій сукні, яка практично закривала її голову, обвиваючись навколо плечей.

Cardi B

На доріжці також з’явилася і 53-річна Дженніфер Лопес – вона точно здивувала публіку образом у темно-синій сукні з глибоким вирізом та срібною бахромою від Gucci. Співачка любить напівпрозорий одяг і дуже вміло підбирає його.

Лопес

Наприклад, Лопес з’явилася у напівпрозорій сукні на прем’єрі свого фільму Моє піратське весілля. Одяг був прикрашений різним блискучим камінням. Волосся вона зібрала в пучок, доповнивши свій зовнішній вигляд величезними сережками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-06 10:24:22