Україна і світ

Готові до продовження: озвучено акторський склад шостого сезону Чорного дзеркала

Став відомий акторський склад шостого сезону культового серіалу Чорне дзеркало від Netflix. У довгоочікуваному продовженні знімуться як мінімум ті зірки, які знялися в перших трьох епізодах, повний список поки недоступний.

Інформацію про акторів розкрили інсайдери – у новому сезоні знімуться зірки з Пуститися берега, Джокер, Дедпул 2 та Картковий будинок.

Список зірок, яких ми побачимо у продовженні Чорного дзеркала, виглядає наступним чином: Аарон Пол, Зазі Бітц, Паапа Ессьеду, Джош Гартнетт, Кейт Мара, Денні Рамірез, Клара Ругор, Оден Торнтон та Анджана Васан.

Відомо, що Netflix ще не заявляла офіційно про продовження серіалу, хоча роботи над Чорному дзеркалі вже ведуться. У шостому сезоні буде як мінімум три епізоди, а шоу хочуть зробити набагато масштабнішим. У планах компанії – представити серії так, щоб вони відчувалися як окремий фільм із тривалістю понад годину.

Фанати серіалу чекають продовження ще у 2019 році – тоді показали п’ятий сезон, до якого увійшли три великі серії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім Чорного дзеркала, Netflix займається виробництвом нового серіалу з Джонні Депп. Актор повернувся до світу кіно після тривалого скандалу з Ембер Херд. Серіал отримав назву Фаворит, і зірка зіграє французького короля Людовіка XV.

Готові до продовження: озвучено акторський склад шостого сезону Чорного дзеркала
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-13 16:54:09