Україна і світ

Гол Мессі не допоміг: Аргентина сенсаційно програла Саудівській Аравії на ЧС-2022

Перший матч сьогоднішнього ігрового дня підніс неабияку сенсацію з чемпіонату світу-2022 у Катарі. Збірна Аргентини несподівано програла команді Саудівської Аравії у першому турі групового етапу з рахунком 1:2.

Матч відбувся у Лусаїлі на однойменному стадіоні. Альбіселесте відкрили рахунок у грі вже на десятій хвилині, після того як капітан Ліонель Мессі реалізував пенальті.

Однак після перерву ініціативу перехопили саудити. Їм вдалося не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Перший гол Саудівської Аравії забив Салех Аль-Шехрі на 48-й хвилині, а ще за п’ять хвилин точний удар Салема Аль-Давсарі вивів його команду вперед.

До другого тайму арбітр компенсував вісім хвилин, але загалом команди зіграли додаткові 14 хвилин. Саудити зуміли втримати перевагу та заробили три очки, захопивши лідерство у квартеті С.

Також у цій групі грають команди Польщі та Мексики, їхній матч має відбутися 22 листопада о 18.00 за київським часом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Для Аргентини ця поразка стала першою за останні 36 ігор. Таким чином аргентинці не змогли побити рекорд збірної Італії, встановлений у 2021 році. Підопічні Роберто Манчіні не програвали впродовж 37 ігор.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-22 19:10:47