Україна і світ

Генштаб ЗСУ опублікував інформацію про характер боїв на різних напрямках

Український воїн з позивним «Ескобар». Ілюстративне фото

🔥 Ситуація щодо російського вторгнення

За поточну добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах Білогорівки Луганської області та Спірного, Яковлівки, Бахмутського, Бахмута, Опитного й Кліщіївки Донецької області.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

У повідомленні зазначається, що за поточну добу противник завдав 2 ракетних удари по цивільній інфраструктурі міста Куп’янськ та здійснив близько 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення.

Щодо перебігу бойових дій та їхнього характеру Генштаб ЗС України повідомляє, що на Слобожанському напрямку ворог здійснив обстріли по кількох районах Харківської області. Також противник веде оборону на захоплених рубежах або позиційну оборону на Куп’янському, Лиманському, Запорізькому, Криворізькому та Херсонському напрямках.

«На Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій», — повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тут ворог проводить обстріли з танків та артилерії в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Верхньокам’янське, Веселе, Времівка, Вугледар, Кліщіївка, Майорськ, Опитне, Роздолівка, Парасковіївка, Соледар, Спірне та Яковлівка Донецької області.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-20 19:12:04