Україна і світ

Ганна Маляр: Якщо рідні полонених хочуть швидше їх звільнити з полону — дайте нам зробити це у тиші

Ілюстративне фото

Під час брифінгу представників Сил оборони та безпеки України в Military Media Center заступник Міністра оборони України Ганна Маляр звернулася до рідних та близьких українських воїнів, які перебувають у російському полоні.

«Ми з вами і ми робимо все можливе, аби визволити наших героїв. Кожен обмін полоненими і повернення наших захисників та захисниць додому — це результат тривалої роботи, за якою стоїть копітка, невпинна праця великої команди людей силових відомств», — зазначила вона.

Україна бореться за кожного полоненого українця і українку та за їхнє якнайшвидше повернення на Батьківщину.

Ганна Маляр при цьому наголосила, що публічні виступи та надмірна увага шкодять процесу.

«Ця тема надзвичайно чутлива. Якщо хочете допомогти швидше звільнити з полону рідних — дайте нам зробити це у тиші та передавайте інформацію з персональними даними ваших близьких тільки у Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Динаміка в процесі обміну полоненими є і в межах дозволеного ми цю інформацію висвітлюємо», — сказала заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вона додала, щ на сайті Міністерства оборони України можна знайти всі необхідні контакти державних інституцій, куди близькі полонених можуть передавати персональні дані родичів, які зникли безвісти.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-10 11:50:19