Україна і світ

Ганна Маляр привітала Інформагентство АрміяInform із 4-ю річницею створення

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр на своїй сторінці у Facebook привітала Інформаційне агентство АрміяInform із 4-ю річницею створення:

«Чотири роки інформаційне агентство Міноборони АрміяInform з нами в строю.

Увесь цей час, доносячи правдиву, оперативну та об’єктивну інформацію з районів бойових дій, на передовій лінії інформаційного фронту перебували українські військові журналісти.

Як і для мільйонів українців, новим важким випробуванням та справжнім іспитом на професіоналізм для творчого колективу АрміяInform став початок широкомасштабного російського вторгнення. І вже зараз можна з упевненістю констатувати, що ви, військові журналісти, витримуєте цей іспит гідно.

Ви знову — на передовій, в епіцентрі подій і бойових дій, під обстрілами, розповідаючи про воєнні злочини, які скоює росія проти України та людства, та фіксуючи ці звірства на фото- та відеокамери.

Вам виповнилося лише чотири роки, але насправді — в умовах війни — це не так і мало. Ви — сміливі, креативні, ерудовані та творчо грамотні люди! Ваш внесок у боротьбу з російським агресорам неможливо переоцінити!

Рухайтеся й надалі в цьому напрямі, розповідаючи про подвиг Українського солдата, спростовуючи рашистські фейки та розвінчуючи міфи про «велич» російської армії.

Бажаю вам поповнювати свою читацьку аудиторію та продовжувати надихати людей на якнайшвидшу перемогу над російськими загарбниками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

З повагою та найкращими побажаннями», – йдеться у пості заступника Міністра оборони.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-13 19:00:53