Україна і світ

Ганна Маляр: Нам відомий кожен колаборант

Ганна Маляр. Фото: Дмитро Юрченко / АрміяInform

На тимчасово окупованих територіях відповідно до Закону силовики виконують свої обов’язки зі збереження нашої державності і повернення територіальної цілісності. Однак, в який спосіб це відбувається — не можна оголошувати публічно.

Про це під час брифінгу представників Сил оборони та безпеки України в Military Media Center сказала заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

«Кожен колаборант на сьогодні нам відомий, у нас є персональна інформація про кожного, хто співпрацює (з окупантами — ред.). І силовим відомствам, зокрема — правоохоронним, відома кількість, скільки їх там знаходиться», — зазначила заступник Міністра оборони.

Вона підкреслила, що на відміну від 2014 року, абсолютно по-іншому поводиться місцеве населення, яке вимушено знаходиться на тимчасово окупованих територіях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Сьогодні вони, ризикуючи власним життям, допомагають нашій державі, чинять опір, і ми пам’ятаємо про кожного з них. Ми дуже вдячні за це. Ми разом з вами обов’язково повернемо всі наші території», — резюмувала Ганна Маляр.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-10 11:59:51