Україна і світ

Фонд Вадима Столара підбив підсумки діяльності за літо 2022

У Фонді Вадима Столара підбили підсумки своєї діяльності за період літа 2022 року.

Про це йдеться на сайті організації.

– За останні три місяці було зроблено справді багато корисного. Зі зміною обстановки на фронті та в тилу нам також довелося змінюватися, щоб вчасно відповідати на всі виклики і запити. І нам це вдалося! За літній сезон команда Фонду Вадима Столара встигла ініціювати та втілити багато добрих справ.

На сьогодні все сильніше постають питання не тільки безпосередньої допомоги людям, а й збереження та відновлення морального стану українців – бо всі ми в тій чи іншій мірі психологічно постраждали від вторгнення ворога, – розповіла волонтерка Фонду Наталія Приходько.

За її словами, у Фонді Вадима Столара дійшли висновку, що сьогодні вкрай важливо реалізовувати соціальні проєкти.

1 2 1

– Такі проєкти, покликані морально підтримувати людей, стали одним з наших пріоритетів – бо у підсумку саме люди, українці як здорова нація, стануть запорукою відновлення країни. Таким чином, через такі проєкти ми долучаємося до відродження нашої країни, – наголосила волонтерка.

Вона перерахувала низку ініціатив, які, окрім інших добрих справ Фонду, було реалізовано саме задля покращення внутрішнього стану українців, які потерпають від війни.

– Зокрема, команда Фонду організувала на День захисту дітей святкування для малечі у Києві та Рівному. Також протягом літа ми разом з партнерами запустили безкоштовні спортивні програми, курси тактичної медицини, запровадили регулярні онлайн-зустрічі з психологами та реалізували чисельні майстер-класи для дітей ВПО, – зазначила Наталія Приходько.

Окремим рядком стоїть проєкт Історії сильних, покликаний зібрати та видати окремою книгою справжні історії українців, які без страху розповідають про те, що пережили з моменту вторгнення окупантів.

А однією з масштабніших ініціатив Фонду став проєкт Відновись, покликаний допомогти тисячам українських сімей відновити емоційне здоров’я.

Ні на мить не зупиняється і робота з забезпечення людей продуктами харчування.

2 2 1

Так, продуктові набори, укомплектовані та доставлені представниками Фонду, видавалися влітку у наступних містах та регіонах: червень – Донецька область, липень – Дніпро, Суми, Харків, Донецька область: Дружківка, Костянтинівка, Курахово, Покровськ.

– У серпні ми вже встигли зустрітися з українцями у Києві та області та у Чернігові. Наразі активна роздача проводиться у Сумах, Дніпрі та Харкові. Днями закрили заявки у Житомирі, Новограді-Волинському та у Рівному. Всього за літній період ми роздали загалом близько 40 тис. пакунків з продуктами, – конкретизувала волонтерка.

Допомога військовим, зазначила вона, також не припинялася в літні місяці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

3 2 1

– У червні передали до ЗСУ дрони для розвідки і коригування вогню артилерії, тепловізори, а також захисну амуніцію для захисників. В липні надали два спеціалізованих автомобілі швидкої медичної допомоги для київської військової бригади (яка дооснастила авто та відправила на схід) та для Запорізького військового шпиталю. Було й багато інших проєктів співпраці з захисниками, – підсумувала Наталія Приходько.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-31 16:00:42

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин