Україна і світ

Фанати Бешикташа закидали поле іграшками для дітей, які постраждали від землетрусу ВІДЕО та ФОТО

Вболівальники турецького Бешикташа викинули на поле тисячі м’яких іграшок під час матчу проти Антальяспора. Їх передадуть дітям, які постраждали від землетрусів.

Матч було призупинено на 4 хвилині та 17 секунді гри – це час, коли стався перший землетрус у Туреччині та Сирії 6 лютого.

Зараз дивляться

Після цього вболівальники почали кидати з трибун іграшки. Свою акцію Бешикташ скоординував з фанатами на рівні керівництва клубу.

Внаслідок землетрусів, що сталися у Туреччині та Сирії, загинули понад 50 тис. людей.

— Наші вболівальники організували під час матчу значущу акцію під назвою Ця іграшка – мій друг, щоб підняти моральний дух дітям, які постраждали від землетрусу, – йдеться у заяві Бешикташу.

Окрім м’яких іграшок, вболівальники кидали на поле шалики та берети.

На розминку перед грою футболісти Бешикташа вийшли у футболках з назвами міст, які постраждали від землетрусів, а вболівальники аплодували офіцерам пошуково-рятувальної служби, які були присутні на грі.

— Є важливіші речі, ніж футбол. Ми переживаємо важкі часи як країна. Разом ми залікуємо рани. Наші вболівальники провели значущу подію – я був дуже зворушений. Сподіваюся, ми більше ніколи не переживемо такої катастрофи, – сказав захисник Бешикташа Тайїб Санук.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Після руйнівного землетрусу дві команди Газіантеп і Хатайспор відмовилися від подальшої участі в поточному сезоні турецької Суперліги. Одним із жертв землетрусу виявився гравець Хайтаспора Крістіан Атсу.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-27 19:34:45

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин