Україна і світ

Езра Міллер вважає себе месією з гаремом: близькі актора розповіли про його витівки

Скандальний актор Езра Міллер, відомий за роллю Флеша в супергеройських фільмах, вважає себе богом, і навіть завів собі гарем. Про це повідомляють знайомі зірки.

Один з інсайдерів заявив, що Міллер вважає себе месією. Його завдання – одружитися з 18-річною екоактивісткою на ім’я Токата Айрон Айз. Ці думки йому навів знахар, якого актор найняв після розлучення батьків.

– Токата, це богиня-павучиха. Її союз з Езра приведе до апокаліпсису. Це справжня причина, чому всі проти пари, – заявило джерело Vanity Fair.

Мати юної активістки підтвердила, що пара вважає себе богами. Вона додала, що Міллер загрожував і залякував Токату, коли вона ще була підлітком. Так він хотів тримати її під впливом. У хід йшли й наркотики.

Батьки дівчини намагалися висунути звинувачення у сторону Езри, але самі нарвались на критику – їх називали трансофобами та нацистами.

Також актор має свій гарем, який він організував на своїй фермі. Він складається з молодих дівчат, яких сам вибирає. Вони перебувають у гаремі добровільно, але борються за увагу актора, хоча він постійно їх ображає.

Відомо, що Ерза часто змінює свою думку щодо свого існування – він вважає себе то Ісусом, то дияволом. Міллер, як і його наставник вважають за необхідне постійно контактувати з людьми на вечірках та інших веселих заходах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Езра Міллер визнав наявність психічних проблем, через що почав проходити курс лікування. Актор вибачився за свої витівки, і додав, що у нього криза.

Эзра Миллер
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-21 11:12:40