Україна і світ

Emily Medical Center Григорія Козловського став сертифікованим центром терапії Майєра

Медичний центр Emily Medical Center, що знаходиться у мальовничому природньому куточку на березі озера у лісопарковій зоні Львова та належить бізнесмену й президенту футбольного клубу Рух Григорію Козловському, отримав статус сертифікованого центру терапії за програмою доктора Майєра.

Відстань до історичного центру Львова площі Ринок – усього 4 км.

Головний лікар та керуючий Emily Medical Center Тарас Кльофа особливо відзначив, що терапія по Майєру – це ціла концепція та підхід до здорового способу життя й харчування.

– Отримання статусу сертифікованого центру з проведення Майєр-терапії дозволить надавати нашим пацієнтам якісну допомогу, згідно з критеріями міжнародної спільноти Майєр-терапевтів, – зауважив Кльофа.

Член міжнародної організації Майєр-терапевтів Сепп Фергель під час візиту до Львову зазначив, що вражений побаченим у Emily Medical Center, і додав, що центр відповідає усім міжнародним стандартам якості.

Emily Medical Center Григорія Козловського став сертифікованим центром терапії Майєра / 4 фотографии

– Оснащення медичного центру на дуже високому рівні, усе продумано до дрібниць. Emily Medical Center абсолютно конкурентоздатний на світовій арені. Тут кваліфікований та привітний лікарський персонал, чудове обслуговування пацієнтів та високого рівня кухня.

Також один з найголовніших критеріїв оцінювання – наявність в медичному центрі сертифікованих лікарів, згідно з системою Майєр-терапії. І можу запевнити, що в Emily Medical вони є, – зазначив за результатами свого візиту Сепп Фергель.

Він також додав, що ситуація, яка склалась зараз в Україні – жахлива.

Втім, на його думку, дуже важливо, що в країні продовжують працювати такі куточки як Emily Medical Center, де можна оздоровитись та відчути себе у безпеці.

– В такі складні часи ми не зупиняємось, а продовжуємо будувати Україну. Ми дуже вдячні доктору Сеппу Фергелю, який наважився приїхати в Україну й високо оцінив нашу з дружиною роботу.

Це дійсно хороша новина, оскільки Emily Medical Center став всього третім медцентром в Україні, який офіційно має можливість проводити Майєр-терапію, – заявив Григорій Козловський.

Як відомо, терапія за доктором Майєром передбачає спеціальний курс з очищення організму від шлаків, токсинів та непотрібних йому жирів, розроблений австрійським ученим, доктором Францом Ксав’єром Майєром ще на початку 20-го століття.

Терапія передбачає дієтичне харчування, яке спрямоване на підвищення життєвих сил людини, за допомогою яких можна покращити здоров’я та позбутися хронічних захворювань.

Як правило, медичні центри або спа-готелі, які мають статус сертифікованого центру Майєр-терапії, розташовані в місцевостях, де можливе усамітнення й є контакт з природою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також вважається, що терапія доктора Майєра корисна усім, незалежно від віку та наявності хронічних ускладнень чи захворювань.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-25 19:47:21

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин