Україна і світ

Ексдружина Віктора Павліка Лариса Созаєва хотіла стати черницею після розлучення зі співаком, але зустріла кохання

Колишня дружина співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після розлучення з артистом замислювалася податися в черниці. Також жінка розповіла, що відбувається в її особистому житті зараз.

Ексдружина Віктора Павліка зізналася, що більше не самотня

У Facebook Лариса вирішила поділитися одкровеннями з підписниками. Зізнається, був час, коли вона думала стати черницею – чоловік пішов, син помер, родичів немає, друзі самі за себе, а квартиру відбирають.

– Ті сили, які в мене були для боротьби, скінчилися. Хотілося просто дзену, спокою, де тебе розуміють і підтримують. Але після втрати, моє ставлення до церкви, релігії змінилося. Тому що занадто багато людського в цьому всьому є. Людина все зіпсує, що мав на меті Бог. І я перестала ходити до церкви, – поділилася Созаєва.

Попри це, каже, що після 20 років вивчення писання Божого вже не відкриває Біблію, але пам’ятає завчене. Там дуже багато мудрості й того, що непідвладне розуму. Лариса зрозуміла, черницею їй не бути, до того ж, вона спробувала облаштувати особисте життя і в неї вийшло.

Зараз дивляться

– Я зрозуміла, що й черницею спокою не знайду, бо там багато жінок. І ось я реєструюся на сайті знайомств і знайомлюся з чоловіком! І моментально все змінюється! Бо він огорнув мене спокоєм, упевненістю, тонким гумором, глибоким розумом. Вірністю. Любов’ю. Стіна, з усіх боків. І я заспокоїлася, – сказала Лариса.

Нагадаємо, Лариса Созаєва стала третьою дружиною Віктора Павліка. Загалом їхній союз тривав понад 20 років із перервами – офіційне розлучення відбулося 2016-го. У шлюбі в експодружжя народився син Павло, який, на жаль, у 2020 році помер.

Наразі співак одружений зі своєю концертною директоркою Катериною Реп’яховою.

Фото: Лариса Созаєва

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-27 13:48:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин