Україна і світ

Джонсон про переговори з Росією: не можна вести розмови з ведмедем, який їсть вашу ногу

Прем’єр-міністр Великої Британії і Північної Ірландії Борис Джонсон метафорично висказався про переговори з Росію, зауваживши, що не можна говорити з ведмедем, який їсть вашу ногу.

Про це він сказав на спільній прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським у Києві.

– Зараз не час просувати якийсь неміцний план для переговорів з тими, хто просто у цьому не зацікавлений. Ви не можете проводити переговори з ведмедем, коли той їсть вашу ногу, і ви не можете проводити переговори з вуличним крадієм, який прикував вас до підлоги, – каже Джонсон.

Також він висловився проти намагань певних іноземних лідерів зберегти обличчя Путіну.

– І до речі, ми не повинні турбуватися про “приниження” Путіна. Більше ми не повинні турбуватися про приниження ведмедя або вуличного крадія. Все, що має значення, так це відновлення і збереження суверенної цілісності України, – наголосив Джонсон.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Він переконаний, що Україна виграє у війні та додав, що Британія буде на боці нашої держави.

– Історія вчить нас, що коли у країни є мова і ідентичність, почуття гордості і любові до її традицій, а патріотичні відчуття зростають з кожним місяцем і роком, що минають, і якщо така країна бере участь у війні за її існування, – я скажу вам мої друзі, що ця війна завершиться лише в один спосіб: Україна виграє, – наголосив Джонсон.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-24 21:58:25

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин